luni, 20 decembrie 2010

Ati trimis deja cartile postale de Craciun?


Sarbatori fericiteIn ultima vreme ,obiceiul placut al trimiterii cartilor postale celor dragi,fie ei parinti,matusi,bunici,verisori,unchi,a inceput sa se piarda.

Acum sunt la moda ,mai nou, mesaje SMS, mesaje multimedia, emailuri sau felicitări electronice care asteapta numai sa fie expediate. 
Pare banal spus, parinţii si rudele noastre se bucură foarte mult când primesc o ilustrata frumoasă cu un peisaj de iarnă de la cei mai tineri aflaţi, de multe ori, la sute sau mii de km distanţă.
La poştă, în librarii sau în super, hyper marketuri se găsesc zeci de tipuri de ilustrate şi cărţi poştale dedicate Crăciunului şi trecerii în noul an. Este o temă extrem de generoasă şi foarte bine reprezentată prin numărul şi diversitatea pieselor.
Cărţile poştale cu scene biblice dedicate Crăciunui au apărut la scurt timp după ce cărţile poştale ilustrate au devenit regula şi există într-o multitudine de forme şi interpretări. Sa nu mai spunem ca sunt prezente în toate ţările creştine.
Putem face chiar noi ,cu mainile noastre felicitari home-made,mai simple, din carton lucios,cu poze de Craciun printate,imaginatia este nelimitata,dar efectul este acelasi,inveselesc,bucura ochiul si sufletul.

Niciun comentariu: