vineri, 31 decembrie 2010

In amintirea revelioanelor de alta data!

Va mai amintiti anii dinaintea lui 1989 cand mai toata lumea facea revelionul acasa,cu familia,cu rudele,cu prietenii.Programul de revelion era sustinut de ... nume mari precumToma Caragiu, Amza Pellea,Octavian Cotescu ,Stela Popescu,Alexandru Arşinel,Jean Constantin,  Anda Călugăreanu, Corina Chiriac,Olimpia Panciu,Dida  Dragan,Florin Bogardo,Mihaela Mihai,Mihaela Runceanu,Marius Teicu,Ioan Luchian Mihalea Stefan Banica (tatal), Nae Lăzărescu, Vasile Muraru,si multi altii .
Mari actori,mari cantareti,unii dintre ei trecuti printre...cei buni,Dumnezeu sa-I odihneasca.
Programul incepea la ora 21 cu Telejurnalul,dupa care era difuzata muzica romaneasca in debutul Programului Special de Revelion.Radeam cu lacrimi urmarind fiecare fraza a scheciurilor Suca si Veta,Asa-i in tenis,Omul cu soparla,Administratorul de bloc,In sant,si multe,multe altele,care de care mai hazlii.
 Copii fiind,ne intreceam care rezista mai mult pana dimineata la ora 5,cand programul televiziunii(unice pe atunci) se incheia cu binecunoscuta Perinita.
Daca mai atipeam ,in zilele de 1 si 2 ianuarie urmaream reluari -Daca doriti sa revedeti.Ajungeam uneori sa vedem unele schite umoristice de doua trei ori,dar si revazute aveau aceeasi savoare.
Haideti sa revedem impreuna

Niciun comentariu: